Gyors, élesztőmentes cukkinis pogácsa |
Tálalhatod salátákkal, párolt zöldségekkel vagy levesekkel.
Hozzávalók
40 dkg graham liszt (gluténmentes változatban én hajdinalisztet használok )
10 dkg zabpehely (gluténmentes diétában gluténmentes zabpehely)
10 dkg zabpehely (gluténmentes diétában gluténmentes zabpehely)
1 csg sütőpor
4 ek szezámmag (vagy vegyes magvak )
10 dkg vaj (vegán változatban kókuszzsír)
1 cukkini
1 tk. pirospaprika
só
víz
4 ek szezámmag (vagy vegyes magvak )
10 dkg vaj (vegán változatban kókuszzsír)
1 cukkini
1 tk. pirospaprika
só
víz
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
Tedd
a hozzávalókat egy tálba és jól keverd össze. Majd annyi vizet tegyél hozzá, hogy, egy lágy formázható tésztát kapj. Formázz a kezedbe kis pogácsákat és tedd sütőpapírral bélelt tepsibe. Akár kanállal is szaggathatod. 180 fokra előmelegített sütőben süsd készre. (kb. 20 perc)
Ha szeretnél az Egészséges és tudatos táplálkozásról többet tudni, szeretettel várlak Egészséges táplálkozás és főzőtanfolyamomra.
Jó étvágyat kívánok:)
szeretettel:
KAti
Megjegyzések
Megjegyzés küldése