December hónapban mindig több féle keksz és sütemény receptet adok közre itt a blogon, annak érdekében, hogy egészségesebb finomságokat tudjatok készíteni Ti is szeretteiteknek:)
Az idei Gyertyafényes Karácsonyi Jógagyakorlásra sütöttem ezt a zabpelyhes , diós aprósüteményt. .
Hozzávalók:
Az idei Gyertyafényes Karácsonyi Jógagyakorlásra sütöttem ezt a zabpelyhes , diós aprósüteményt. .
Hozzávalók:
1 csésze dió
1 csésze zabpehely
1 csésze teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt
0,5 kanál fahéj
csipet só
2 ek repceolaj
0,5 csésze juharszirup
0,5 csésze almapüré
esetleg 16-18 szem dió
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
1 csésze zabpehely
1 csésze teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt
0,5 kanál fahéj
csipet só
2 ek repceolaj
0,5 csésze juharszirup
0,5 csésze almapüré
esetleg 16-18 szem dió
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
Daráld le a diót és a zabpelyhet együtt és öntsd egy tálba. Add hozzá a lisztet, fűszereket és keverd össze. Egy másik tálba keverd össze a szirupot , az almapürét és az olajat. .
Keverd a száraz hozzávalókhoz a nedveseket és dolgozd össze. Tegyél kanállal kis kupacokat a tepsibe. ha szeretnél a kupacok közepébe tehetsz egy szem diót is.
180 fokra előmelegített sütőben süsd meg kb 15-20 perc.
Keverd a száraz hozzávalókhoz a nedveseket és dolgozd össze. Tegyél kanállal kis kupacokat a tepsibe. ha szeretnél a kupacok közepébe tehetsz egy szem diót is.
180 fokra előmelegített sütőben süsd meg kb 15-20 perc.
Ha szeretnél az Egészséges és tudatos táplálkozásról többet tudni, szeretettel várlak Egészséges táplálkozás és főzőtanfolyamomra.
Jó étvágyat kívánok:)
szeretettel:
Kati
Megjegyzések
Megjegyzés küldése