Ma egy facebook bejegyzésben valaki írta, van otthon kókuszlisztje és rizslisztje mit csináljon vele. Eszembe jutott egy régi kedvenc rágcsálnivalóm, ami egyfajta gluténmentes kenyérke:)
Hozzávalók
30g kókuszliszt
65g barna rizsliszt
1,8-2 dl víz (ha lehet forrás víz)
A száraz alapanyagokat keverd jól össze, majd add hozzá a vizet. Egy gyúrható tésztát kapsz belőle. Helyezd a tésztát egy sütőpapírra és nyújtsd ki rajta (kis rizslisztet szórhatsz alá és a tetejére a nyújtáshoz) .A lepény tetejét szurkáld meg villával.
Előmelegített sütőben (180 fok), kb. 40 percig süsd, amíg szépen megsül.
Ez egy nagyon laktató kenyérke és nagyon finom, nem lesz könnyű abbahagyni az evést:)
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj:)
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj:)
Megjegyzések
Megjegyzés küldése