![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgd30ISmJI-0VFn1HzW7_BgvEAw7Ni3xyA45HNGgiYxPjHbuEEf7D27LoHFAe3fbXAaE_BdNtZzsHI0COd3mrwQ4xBVm7hagZQjTTHiL6Enx2LpUZ6vPcUa3GSHkoHdUxF-F_UkdV6nWUKf/s320/glut%25C3%25A9nmentes+keksz_2015.jpg)
Hozzávalók:
- 20 dkg rizsliszt
- 10 dkg csicseriborsóliszt
- 10 dkg datolyacukor (vagy kókuszcukor)
- 1/2 csésze kókuszzsír
- 1/2 csésze víz (vagy használhatsz valamilyen növényi tejet is)
- 1/4 teáskanál szódabikarbóna
- 1/2 teáskanál sütőpor
- csipet só
- vanília
Keverd össze először a száraz hozzávalókat, add hozzá a kókuszzsírt és a vizet. Gyúrd össze jól addig, amíg egy jól formálható lágy tésztát nem kapsz. A tésztát nyújtsd ki - picit töredezhet, de nagyon jól lehet vele dolgozni. Majd sütikiszúró formával készítsd el a kekszeket. A kekszeket tedd sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben süsd készre a kekszeket. (. kb. 15 perc)
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
Ha szeretnél az Egészséges és tudatos táplálkozásról többet tudni, szeretettel várlak Egészséges táplálkozás és főzőtanfolyamomra.
Jó étvágyat kívánok:)
szeretettel
KAti
Megjegyzések
Megjegyzés küldése