Karácsony közeledtével megannyi kekszet, aprósüteményt készítek a jógás tanítványoknak. Az idei gyertyafényes jógagyakorlás résztvevőinek keksz csomagjába ez a diós sütemény is bekerült.
10 dkg teljes értékű nádcukor
15 dkg dió (darálva)
1 tk. szódabikarbóna
fahéj, vanília
5 dkg mazsola
0,5 dl repceolaj (vagy bármilyen más olaj)
2 dl víz
15 dkg dió (darálva)
1 tk. szódabikarbóna
fahéj, vanília
5 dkg mazsola
0,5 dl repceolaj (vagy bármilyen más olaj)
2 dl víz
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
Tedd a tészta száraz hozzávalóit egy edénybe, majd keverd hozzá a vizet és az olajat.
A lágy tésztából tegyél kis halmokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe. A sütemények tetejére én diót szoktam tenni díszítésnek. 180 fokon süsd készre (kb 30 p).
A lágy tésztából tegyél kis halmokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe. A sütemények tetejére én diót szoktam tenni díszítésnek. 180 fokon süsd készre (kb 30 p).
Ha szeretnél az Egészséges és tudatos táplálkozásról többet tudni, szeretettel várlak Egészséges táplálkozás és főzőtanfolyamomra.
Jó étvágyat kívánok:)
szeretettel:
KAti
Megjegyzések
Megjegyzés küldése