2017. augusztus 27., vasárnap

Szabadulj meg a feszültségektől!


Úgy érzed nagy a nyomás, túl sok a hétköznapi nehézség, az elvárások, a határidők... felhalmozódott Benned a feszültség. 

A stressz hatására nagyon sok feszültség halmozódik fel a testedben. Ezt néha érezheted úgy, hogy befeszül a nyakad, vállad vagy a derekadnál érzel fájdalmat. Sokaknak a gyomor, has területén halmozódik fel a feszültség, aminek a következtében romlik az emésztés és esetleg rendszeresen éreznek fájdalmat a hasnál vagy puffadásos, refluxos tünetek jelentkeznek.

Szabadulj meg a feszültségektől! 

A jóga segít abban, hogy tudatos légy és másképpen lásd a világot, rugalmasabban kezeld az élet dolgait, könnyedebbnek érezd magad és kiegyensúlyozott legyél. 

A jógafilozófia a legcsodásabb lehetőséged ahhoz, hogy fejleszd a személyiséged és megváltoztasd a gondolataidat.

A testgyakorlatok eltávolítják a testedből a feszültségeket és a feszültségek miatt romlott testi funkciókat javítják, helyreállítják  - pl. emésztés, légzés, keringés, derékfájás, mozgásszervi problémák, etc.. 

A légzőgyakorlatok nyugtatják az elméd, segítenek a feszültségeket eltávolítani és a feszültségek miatt lecsökkent életenergia szintedet növelik. 

A jóga életmódbeli, táplálkozási ajánlásai segítenek erősíteni az immunrendszered és kiegyensúlyozottabban, egészségesebben élni.

A meditáció biztosítja számodra, hogy megtapasztald az elmédben az állandó békét és boldogságot. A meditáció közelebb visz az eredeti forrásodhoz és ezáltal megszabadít az aggodalmaktól, szorongástól.


A rendszeres jógagyakorlás, a relaxáció és a meditáció megszabadítja a tested a feszültségektől. Gyakorolj amikor csak tudsz akár otthon vagy egy parkban.:)
A relaxációról itt olvashatsz bővebben és ingyenesen le is töltheted.

A jóga alapjait először mindig hozzáértő jógaoktatóval sajátítsd el. 

szeretettel:
Kati


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése