2017. július 18., kedd

A jóga segít, hogy másképpen lásd a világot


A jóga nem azt jelenti, hogy egy tornagyakorlatot szépen, ügyesen tud valaki kivitelezni. Egy jógapóz onnantól válik jógagyakorlattá, hogy megfelelően lélegzel a pózban és ott a tudatosságod.

A jóga tudatosság a testgyakorlatokban, légzőgyakorlatokban, gondolkodásban, a hétköznapi életben, viselkedésben, cselekedetekben, táplálkozásban... az élet minden területén. Tudatosság minden lélegzetvételnél, amikor felébredsz, amikor reggelizel, amikor bezárod az ajtót, amikor állsz a buszmegállóban, amikor más emberekkel kommunikálsz, amikor az életben felmerülő helyzetekre reagálsz, etc....

A tudatosság alapja a megfelelő tudás és a figyelem, fókuszálás. Sajátítsd el a jóga alapjait, ismerd meg a világ működése mögötti metafizikai alapelveket és építsd be az életbe.

A jóga által fejlődik a személyiséged, közelebb kerülsz Önmagadhoz, önismeretre és a világ megismerésére tehetsz szert.  A jóga segítségével megváltozik a gondolkodásod a világról, az emberekről, élethelyzetekről. Ahogy megváltozik a gondolkodásod, a világ is meg fog változni körülötted. Boldogságot, harmóniát, szeretetet tapasztalsz:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése