Áfonya |
Az áfonya nagyon népszerű bogyós gyümölcs szerte a világon. Nálunk Magyarországon nemrégen kezdett elterjedni - korábban mindenki csak a Hupikék törpikékben hallott róla:).
Nagyon magas az antioxidáns tartalma, mely számos betegséggel szemben segít a szervezetnek védelmet nyújtani.
Segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását, csökkenti a rákos megbetegedések kockázatát és véd a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Az áfonya segít a szervezetet fiatalosabban tartani, lassítja az öregedés folyamatát és csökkenti az öregkori betegségek kialakulását. Rendszeres áfonya fogyasztás egészségesen tartja a bőr és megakadályozza a szembetegségek kialakulását.
Az áfonya segíti az emésztést is.
Legjobb frissen, nyersen és bio áfonyát fogyasztani, mert így tudod a legtöbb tápanyagot kinyerni belőle:)
Segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását, csökkenti a rákos megbetegedések kockázatát és véd a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Az áfonya segít a szervezetet fiatalosabban tartani, lassítja az öregedés folyamatát és csökkenti az öregkori betegségek kialakulását. Rendszeres áfonya fogyasztás egészségesen tartja a bőr és megakadályozza a szembetegségek kialakulását.
Az áfonya segíti az emésztést is.
Legjobb frissen, nyersen és bio áfonyát fogyasztani, mert így tudod a legtöbb tápanyagot kinyerni belőle:)
Ha szeretnél az Egészséges és tudatos táplálkozásról többet tudni, szeretettel várlak Egészséges táplálkozás és főzőtanfolyamomra.
Jó étvágyat kívánok hozzá:)
szeretettel
Kati
Megjegyzések
Megjegyzés küldése