A hajdina, más néven pohánka szénhidrátban, fehérjében,
ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, így nagyon sok jótékony hatással
rendelkezik.
Segít csökkenteni a magas vérnyomást és támogatja a szív és érrendszer védelmét.
Erősíti a kötőszöveteket, segíti a sejtfalak regenerálódását. Az érfalak erősítésével gátolja a hajszálerek sérüléseit, vérzéseit - visszereseknek kifejezetten ajánlott a rendszeres fogyasztása.
Rosttartalma hasznos cukorbetegeknek és a székrekedésre hajlamosoknak.
Segít egyes daganatos betegségek megelőzésében.
Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!
Segít csökkenteni a magas vérnyomást és támogatja a szív és érrendszer védelmét.
Erősíti a kötőszöveteket, segíti a sejtfalak regenerálódását. Az érfalak erősítésével gátolja a hajszálerek sérüléseit, vérzéseit - visszereseknek kifejezetten ajánlott a rendszeres fogyasztása.
Rosttartalma hasznos cukorbetegeknek és a székrekedésre hajlamosoknak.
Segít egyes daganatos betegségek megelőzésében.
Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!
Ha szeretnél az Egészséges és tudatos táplálkozásról többet tudni, szeretettel várlak Egészséges táplálkozás és főzőtanfolyamomra.
Jó étvágyat kívánok:)
szeretettel
Kati
Vegyszermentes (bio) hajdinát fogyassz!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése