2015. szeptember 10., csütörtök

Miért érdemes hajdinát fogyasztani?

 hajdina készítése, hajdina főzése, hajdina hatásai, hajdina jótékony hatása
A hajdina, más néven pohánka szénhidrátban, fehérjében, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, így nagyon sok jótékony hatással rendelkezik.

Segít csökkenteni a magas vérnyomást és támogatja a szív és érrendszer védelmét.

Erősíti a kötőszöveteket, segíti a sejtfalak regenerálódását. Az érfalak erősítésével gátolja a hajszálerek sérüléseit, vérzéseit - visszereseknek kifejezetten ajánlott a rendszeres fogyasztása.

Rosttartalma hasznos cukorbetegeknek és a székrekedésre hajlamosoknak.

Segít egyes daganatos betegségek megelőzésében.

Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!

Vegyszermentes (bio) hajdinát fogyassz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése